Prijava
Close
Open the top bar

Our Blog

Ideja za kreativno preživljanje prostega časa doma
NOVICE

Ideja za kreativno preživljanje prostega časa doma je tudi izdelava papirja

Pri nas si lahko brezplačno izposodite vse potrebno.

Set za izdelavo papirja
Listi papirja za pismo

Zaradi izjemnega zanimanja po sitih za izdelavo papirja smo se odločili, da bomo brezplačno izposojali omejeno število sit različnih velikosti, A5, A4 in A3 format. Poleg sita bo uporabnik brezplačno prejel tudi papirno opeko in navodila za ročno izdelavo papirja.

Izposoja bo časovno omejena na največ mesec dni, storitev izposoje pa bo na voljo do 31. marca 2021. Uporabnikom želimo v tem promocijskem obdobju omogočiti možnost brezplačne izposoje z namenom, da izdelek preizkusijo in se morda kasneje tudi odločijo za nakup.

Preverite razpoložljivost, ker je ponudba omejena

Za preverjanje razpoložljivosti opreme nas kontaktirajte na elektronski  naslov applause@vokasnaga.si  ali nas pokličite na 01 477 97 86. Sporočite nam vaše podatke in obdobje, v katerem bi želeli izkoristiti možnost izposoje ter katero velikost sita si želite izposoditi. Pripišite tudi, če imate možnost osebnega prevzema v naši delavnici na Povšetovi 6 v Ljubljani, ali bi želeli, da vam set pošljemo po pošti.

Veseli bomo, če boste z nami delili vaše papirne kreacije v obliki fotografij ali nam napisali, kako vam je šlo delo od rok.

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content