Prijava
Close
Open the top bar

Trgovina

Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

GARDEROBNA OMARA

Ko je vse na svojem mestu

390,39 

Kos pohištva, ki je izvrsten okrasni kos v prostoru in je hkrati prva točka gostoljubja in dobrodošlice za obiskovalce prostora, pri tem pa zelo praktičen pripomoček za shranjevanje raznih stvari. Garderobno omaro so izdelali mojstri obdelave lesa v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Garderobna omara je narejena iz lesa odstranjenih invazivnih tujerodnih dreves in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Omara, narejena z dvema policama in obešalno palico, na štirih nogah, višine 180 cm, širine 90 cm, spodnje in zgornje globine 50 cm  in 30 cm.

Za dogovor za osebni prevzem izdelka nas kontaktirajte na paplab@vokasnaga.si.

Količina
Izdelek je narejen iz:

ameriškega javorja (Acer negundo), divjega kostanja (Aesculus hippocastanum), trnate gledičevke (Gleditsia triacanthos), velikega pajesna (Ailanthus altissima), navadnega cigarovca (Catalpa bignonioides), štrbonclja (Prunus cerasifera), robinije (Robinia pseudacacia)

Dodatne informacije

Teža 42000 kg

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content