Prijava
Close
Open the top bar
Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

GNEZDILNICA

Ponudite zatočišče

99,26 

Estetska ptičja hišica, ki se oblikovno zlije z naravnim okoljem, je dobrodošlo zatočišče za živali v mestnih središčih in na podeželju, trajnostna zasnova in izbira materialov predstavlja dodano vrednost tudi za okolje. Gnezdilnico so izdelali mojstri obdelave lesa v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Gnezdilnica je narejena iz lesa odstranjenih invazivnih tujerodnih dreves in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Gnezdilnica je v ponudbi razstavljena, ker gre za set “naredi sam”, ki si ga sami sestavite. Dimenzija izdelka je 27 cm x 24 cm x 33 cm.

Količina
Izdelek je narejen iz:

ameriški javor (Acer negundo), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), navadni cigarovec (Catalpa bignonioides), octovec (Rhus typhina), robinija (Robinia pseudacacia), štrboncelj (Prunus cerasifera), trnata gledičevka (Gleditsia triacanthos), veliki pajesen (Ailanthus altissima)

Dodatne informacije

Teža 3500 kg

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content