Prijava
Close
Open the top bar

Trgovina

Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

KNJIŽNI REGAL

Za izbrane besede, vredne pozornosti

507,03 

Kos pohištva, ki že sam po sebi služi dobremu namenu, ker je zasnovan tako, da ga je po uporabi mogoče uporabiti koristno tudi v druge namene. V regalu lahko izpostavite izbrane ali prezrte knjige ter tako spodbujate zdrave bralne navade. Regali so prav tako vedno dobrodošla odlagalna površina. Knjižni regal so izdelali mojstri obdelave lesa v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Knjižni regal je narejen iz lesa odstranjenih invazivnih tujerodnih dreves in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Knjižna omara, narejena iz petih polic iz deščic, stranskih letvic povezanih z mozniki in nosilnih letvic z mozniki pritrjenih na stranice (noge) omare, višine 180 cm, širine 84 cm in globine 35 cm.

Količina
Izdelek je narejen iz:

ameriškega javorja (Acer negundo), divjega kostanja (Aesculus hippocastanum), trnate gledičevke (Gleditsia triacanthos), velikega pajesna (Ailanthus altissima), navadnega cigarovca (Catalpa bignonioides), štrbonclja (Prunus cerasifera), robinije (Robinia pseudacacia)

Dodatne informacije

Teža 42000 kg

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content