Prijava
Close
Open the top bar

Trgovina

Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

PISARNIŠKA MIZA

Ustvarite zdravo in kreativno vzdušje

640,78 

Svetlo in zdravo kreativno okolje dobro vpliva na razvoj novih poslovnih zamisli ter je izvrstna vzpodbuda za učinkovito delo. Eden ključnih elementov opreme je v tem času kakovostna pisarniška miza, ki je zasnovana na trajnosten način. Pisarniška mizo so izdelali mojstri obdelave lesa v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Pisarniška miza je narejena iz lesa odstranjenih invazivnih tujerodnih dreves in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Izdelava v lesni delavnici. Pisarniška miza, narejena iz štirih prečnikov, ki so pod mizno ploskvijo z mozniki in ekscentrom pritrjeni v noge. Miza ima po polovici predeljen predal, ki se po vodilih odpre vstran. Dimenzija izdelka je 64 cm x 120 cm x 72 cm.

Količina
Izdelek je narejen iz:

ameriškega javorja (Acer negundo), divjega kostanja (Aesculus hippocastanum), trnate gledičevke (Gleditsia triacanthos), velikega pajesna (Ailanthus altissima), navadnega cigarovca (Catalpa bignonioides), štrbonclja (Prunus cerasifera), robinije (Robinia pseudacacia), octovca (Rhus typhina)

Dodatne informacije

Teža 42000 kg

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content