Prijava
Close
Open the top bar

Trgovina

Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

SITO IN OKVIR ZA IZDELAVO PAPIRJA

Ustvarjajte sami

55,00 80,00 

Sito in okvir služi ročni izdelavi papirja, ki ga lahko izdelate sami. Bodite sam svoj mojster in v aktivnost vključite še družinske člane, prijatelje ali znance. Izdelava papirja je domiseln predlog za preživljanje prostega časa na ustvarjalen način. Sito in okvir so izdelali mojstri obdelave lesa v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Sito in okvir sta narejena iz lesa odstranjenih invazivnih tujerodnih dreves in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Sito in okvir za izdelavo papirja: okvir, spojen z lamelami, in okvir s petimi prečkami, na katerega je z bakrenim trakom pritrjena mreža.

Počisti
Količina
Izdelek je narejen iz:

ameriški javor (Acer negundo), divji kostanj (Aesculus hippocastanum), navadni cigarovec (Catalpa bignonioides), octovec (Rhus typhina), robinija (Robinia pseudacacia), štrboncelj (Prunus cerasifera), trnata gledičevka (Gleditsia triacanthos), veliki pajesen (Ailanthus altissima)

Dodatne informacije

Teža 1500 kg
Dimenzije Ni na voljo
Velikost

A3, A4, A5, A6, B2, Po naročilu, Tipska

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content