Prijava
Close
Open the top bar

Trgovina

Filter products No products found!
Categories
Izdelki_paplab
Visoka greda
VISOKA GREDA 464,82 

KOMPLET ZA BALKONSKI VRT

Vsak je lahko vrtnar

14,60 

Četudi majhen, lahko balkonski vrtiček prinaša veliko veselja – in tudi nekaj okusnih doma pridelanih kosov zelenjave. Za lažji začetek bo ta komplet za balkonski vrt ravno pravšnji. Vsebuje tri liste semenskega papirja, ki ga posadite v priložene lončke, zalijete in prav kmalu bodo vzklili prvi sadovi vašega dela. Tako preprosto lahko naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in naravo. Semenski papir in lončki so namreč izdelani iz škodljivih invazivnih tujerodnih rastlin, ki v svoji novi vlogi pomagajo rasti užitnim rastlinam.
Komplet za balkonski vrt so izdelali mojstri izdelave papirja v sklopu projekta APPLAUSE. Ta povezuje strokovnjake in lokalno skupnost Mestne občine Ljubljana pri reševanju problematike invazivnih tujerodnih rastlin, ki neugodno vplivajo na avtohtono rastlinje. Komplet za balkonski vrt je narejen iz odstranjenih invazivnih tujerodnih rastlin in tako predstavlja pomemben korak k ohranjanju pestrosti domačih rastlinskih vrst.

Semenski papir, narejen iz ročno izdelanega papirja in semen rastlin. Lonček za rastline, narejen iz ročno izdelanega papirja. V setu so 3 lončki dimenzije 9 cm x 9 cm in 3 semenski papirji s semeni korenčka, marjetice in paradižnika, v formatu A6.

Količina
Izdelek je narejen iz:

japonskega dresnika (Fallopia japonica)

Dodatne informacije

Teža 400 kg

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

KONTAKTNI OBRAZEC
Back to top
Skip to content